En togrejse er i dag langt fra ensbetydende med en bumlende, langsommelig og ukomfortabel rejse. At vælge en studierejse med tog er derimod en yderst komfortabel rejseform, som giver unikke muligheder for anderledes rejseoplevelser og et meget lavere klimaaftryk end flyveturen. Ofte kan man faktisk komme næsten lige så hurtigt fra storby til storby med tog, som hvis man rejser med fly, hvor man skal møde to timer før i lufthavnen og ofte lander langt uden for ens endelige destination.

Studierejse med tog – nemt, miljøvenligt og hyggeligt!

Toget er som sagt først og fremmest et godt alternativ til fly, hvis I ønsker at skåne miljøet og rejse mere bæredygtigt. Derudover er selve togturen en selvstændig del af rejsen, hvor I får de bedste rammer for socialt samvær i jeres rejsegruppe. I får mange timer til at sludre, spille, læse, fotografere eller blot stirre ud af vinduet på de alsidige og smukke landskaber, som I ruller forbi.

Komforten på en togrejse er også rigtig god. Der er godt med benplads og frit lejde til at bevæge sig rundt undervejs. Der er oftest wi-fi, stikkontakt ved alle sæder, god service og fine toiletter.

Fordele ved togrejser

Vi har herunder listet de mest væsentlige fordele ved togrejser.

  • I slipper for lange ture til lufthavne og security-besvær
  • En togrejse er en mere miljøvenlig rejseform end fx fly og dermed et mere bæredygtigt valg til studierejsen
  • Tognettet i Europa er veludbygget og byder på mange muligheder for valg af rejsemål
  • Det er en god mulighed for mindre grupper, som ikke selv kan fylde en bus
  • I rejser i behageligt tempo i naturskønne omgivelser
  • Unikt samvær i jeres rejsegruppe og mulighed for at møde andre mennesker
  • Sid godt – og bevæg jer frit!
  • Spis, drik og sov, når I har lyst
  • I har mulighed for at medbringe mere bagage

Populære rejsemål med tog

Vi arrangerer studierejser med tog til de fleste rejsemål i Europa. Det er oplagt at togrejsen går til det nordlige Europa, men med nattogene som mulighed giver det også rigtig god mening at tage toget til eksempelvis Italien, Frankrig og mere sydlige himmelstrøg. Togforbindelserne betyder rigtig meget for mulighederne – er du i tvivl om det giver mening at rejse med tog til dit foretrukne rejsemål, så kontakt en af vores rejsekonsulenter. Du kan også finde inspiration til jeres destination i denne oversigt med forslag til en række oplagte togrejsemål.

Hvad koster det at rejse med tog?

Ofte er toget prismæssigt konkurrencedygtigt i forhold til både fly og bus, men der er rigtig mange faktorer der spiller ind. Priserne afhænger blandt andet af jeres gruppestørrelse, rejsedatoer, hvor tidligt I booker rejsen samt rejsemålet. Derfor anbefaler vi, at I får udarbejdet et konkret tilbud på jeres rejse – gerne med flere forskellige rejseformer, så I har mulighed for at sammenligne. I kan dog se priseksempler her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)