Togrejserne hitter som aldrig før. Øget klimabevidsthed er en stor del af årsagen til dette, men det betyder også noget, at en togrejse idag langt fra er ensbetydende med en bumlende, langsommelig og ukomfortabel oplevelse. På mange strækninger betyder valget af toget, at I får en yderst komfortabel rejse, som giver unikke muligheder for anderledes rejseoplevelser. Turen med toget går tværs gennem landskabet, og det giver alle muligheder for at nyde udsigten og at fordybe sig i de omgivelser, I kører igennem. På kortere ture er toget ofte næsten ligeså hurtig som flyet – dette gælder specialt når I medregner den fulde rejsetid med transport til lufthavnen, ventetid, flyvetid og transfer til hotellet.

Vil du høre mere om mulighederne for en togrejse på jeres studietur, så ring til os på 70 22 88 70.

Studierejse med tog – nemt, mere miljøvenligt og hyggeligt!

Toget er som sagt først og fremmest et godt alternativ til fly, hvis I ønsker at skåne miljøet og rejse mere bæredygtigt. Derudover er selve togturen en selvstændig del af rejsen, hvor I får de bedste rammer for socialt samvær i jeres rejsegruppe. I får tid til at sludre, spille, læse, fotografere eller blot stirre ud af vinduet på de alsidige og smukke landskaber, som I ruller forbi.

Komforten på en togrejse er rigtig god. Der er god benplads og I kan bevæge jer frit rundt undervejs. Der er oftest wi-fi og strøm ved sæderne, god service og fine toiletter.

Fordele ved togrejser

Vi har herunder listet de mest væsentlige fordele ved togrejser.

  • En togrejse er en mere miljøvenlig rejseform end fx fly og dermed et mere bæredygtigt valg til studierejsen
  • Tognettet i Europa er veludbygget og byder på mange muligheder for valg af rejsemål
  • Det er en god mulighed for mindre grupper, som ikke selv kan fylde en bus
  • I rejser i behageligt tempo i naturskønne omgivelser
  • Unikt samvær i jeres rejsegruppe og mulighed for at møde andre mennesker
  • Sid godt – og bevæg jer frit!
  • Spis, drik og sov, når I har lyst
  • I har mulighed for at medbringe mere bagage

Populære rejsemål med tog

Vi arrangerer studierejser med tog til de fleste rejsemål i Europa. Rejsemål i det nordlige Europa er oplagte valg til studierejse med tog, men med nattogene som mulighed kan det også give god mening at tage toget til eksempelvis Italien, Frankrig. Togforbindelserne betyder rigtig meget for mulighederne – er du i tvivl om det giver mening at rejse med tog til dit foretrukne rejsemål, så kontakt en af vores rejsekonsulenter. Du kan også finde inspiration til jeres destination i denne oversigt med forslag til en række oplagte togrejsemål.

Hvad koster det at rejse med tog?

Ofte er toget prismæssigt konkurrencedygtigt i forhold til både fly og bus, men der er rigtig mange faktorer der spiller ind. Priserne afhænger blandt andet af jeres gruppestørrelse, rejsedatoer, hvor tidligt I booker rejsen samt rejsemålet. Derfor anbefaler vi, at I får udarbejdet et konkret tilbud på jeres rejse – gerne med flere forskellige rejseformer, så I har mulighed for at sammenligne.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)