AlfA Travel er specialister i studierejser og studieture for ungdomsskoler. Vi kan arrangere for de fleste typer af ungdomsskoler og studieretninger, og naturligvis efter jeres ønsker og krav.

Om Alfa Travel

Valg af rejsedestination for jeres ungdomsskole

Alt efter hvad jeres fokus for rejsen er, er der masser af muligheder for både destinationer og indhold. I kan finde inspiration blandt vores mest populære destinationer for ungdomsskoler til højre herfor. Tag eksempelvis til en af de klassiske destinationer, Berlin, Barcelona eller London, eller prøv noget anderledes såsom Island, Skotland eller USA. I New York kan I eksempelvis opleve klassiske seværdigheder som Central Park, frihedsgudinden, Empire State Building og China Town. Er I en aktiv ungdomsskole er der også mulighed for skirejser eller aktivt indhold på rejsen. Uanset hvad sammensætter vi jeres rejse, så den imødekommer jeres ungdomsskoles faglige og sociale krav.

Studietur for ungdomsskoler med AlfA Travel

Vi har arrangeret rigtig mange studierejser gennem tiden, og stiller høje krav til vores samarbejdspartnere. Vores erfaring betyder, at vi har en god fornemmelse for den enkelte ungdomsskoles behov og ønsker, som vi altid bestræber os på at imødekomme. Vi tager udgangspunkt i netop jeres situation og skræddersyr en rejse, som passer til netop jeres behov. AlfA Travel er naturligvis registreret i Rejsegarantifonden og medlem af Danmarks Rejsebureauforening.

Brug for mere information?

Vi håber vores hjemmeside kan hjælpe jer med den information I har brug for, i forbindelse med planlægningen af studieturen for netop jeres ungdomsskole. Har I et helt specifikt ønske til jeres studietur, eller findes jeres rejseidé ikke på vores hjemmeside, så kontakt os. Vi hjælper meget gerne med at realisere den!

Hvis I har yderligere spørgsmål er I meget velkommen til at kontakte os

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)