En studierejse går ofte til ét valgt rejsemål. Hvorfor ikke kombinere flere destinationer, og dermed opleve mere på rejsen? Vi laver kombirejser og specialrejser, hvor fokus er på både anderledes rejsemål og anderledes måder at sætte traditionelle rejsemål sammen. Find inspiration til mulighederne her!

Kombirejser – oplev mere på samme rejse!

Har du overvejet at I på studierejsen skal besøge flere rejsemål på samme rejse? En kombirejse behøver ikke være besværlig eller meget dyrere, og vi undersøger gerne mulighederne for jer! Det er naturligvis oplagt at vælge destinationer, som ligger forholdsvis nær hinanden, men har I tiden og budgettet, kombinerer vi også gerne rejsemål der ligger længere fra hinanden. Find inspiration til kombirejser herunder – husk det er blot eksempler, og vi kan lave stort set alt:

Specialrejser – når det skal være ANDERLEDES!

Vil I gerne have oplevelser på studierejsen, som er unikke og som alle andre skolegrupper ikke også har haft? Så lad os undersøge mulighederne for en specialrejse med anderledes indhold for jer! Der er naturligvis uanede muligheder – ofte kommer du som gruppeleder selv med en række idéer eller ønsker, og så undersøger vi mulighederne. Er I der, hvor I véd at I vil noget anderledes, men ikke selv har idéer til indhold, så brug vores dygtige medarbejdere! Vi har masser af unik viden om vores rejsemål, og elsker at nørde med detajlerne med at finde særlige besøg eller aktiviteter for jer, som ikke hører under de gængse. Find inspiration til specialrejser herunder:

  • Homestay hos lokale familier under jeres rejse
  • Udskift traditionelle Barcelona og Madrid – gå i stedet Caminoen

Slip fantasien løs og kontakt os!

Har du nogle idéer allerede, eller vil du gerne have en uforpligtende snak om muligheden for en kombirejse eller specialrejse? Kontakt os og bliv klogere! Ring på 8020 8870, skriv til [email protected] eller bestil allerede nu et tilbud herunder – det er gratis!

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)