AlfA Travel er specialister i grupperejser, herunder også studierejser for efterskoler. Vores medarbejdere besidder en helt unik erfaring i forbindelse med planlægning af studieture, og vi sammensætter turens indhold efter hvad der passer bedst for den enkelte efterskoles ønsker og krav. Alt efter om I skal se fodboldkamp i Liverpool, udforske Tysklands historie eller se på kunst og arkitektur under varmere himmelstrøg, er vi gerne behjælpelige med at sammensætte jeres efterskolerejse. Kun jeres fantasi sætter grænsen.

Om Alfa Travel

Hvilken studietur skal jeres efterskole på?

I kan finde inspiration i vores top-10-liste over de mest populære destinationer til studieturen til højre herfor. Hvis jeres efterskole har et særligt tema, er der også mulighed for at sammensætte en tur der imødekommer dette – eksempelvis historie, social og sundhed, natur og geografi eller landbrug. Der er også mulighed for en klassisk skitur eller en aktiv studietur, og vi kan naturligvis også arrangere en studierejse til mere eksotiske destinationer, såsom Kina eller USA.

Studietur med AlfA Travel

Vi har arrangeret rigtig mange studierejser gennem tiden, og stiller høje krav til vores samarbejdspartnere. Vores erfaring betyder, at vi har en god fornemmelse for vores gruppers behov og ønsker, som vi altid bestræber os på at imødekomme. Ofte varierer indholdet og formålet med studierejsen fra efterskole til efterskole, og derfor tager vi udgangspunkt i netop jeres situation og skræddersyr en rejse, som passer til netop jeres behov. AlfA Travel er naturligvis registreret i Rejsegarantifonden og medlem af Danmarks Rejsebureauforening.

Vil du vide mere?

Vi håber vores hjemmeside kan hjælpe jer med at finde inspiration til jeres efterskoles studietur. Findes jeres rejseidé ikke på vores hjemmeside, eller har I spørgsmål til jeres muligheder, så kontakt os.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)