Lad os hjælpe med jeres studietur til udlandet

Den traditionsrige studietur udgør en vigtig del af skolelivet, idet den giver en unik mulighed for elever at udforske, lære og opleve verden udenfor klasseværelset. Studieturen giver mulighed for at udvide elevernes horisont og tilfører uddannelsen en værdi, som ikke kan opnåes hjemme i klasseværelset. Hos AlfA Travel ved vi, hvor essentielt det er, at en studietur skaber både læringsmæssig værdi, socialt samvær, store oplevelser og helt uforglemmelige øjeblikke. Rejserne er nogle af de få ting, som stikker ud, og som de fleste kan huske. Studieture skaber minder!

Vores tilgang til planlægning af studieture

Når I vælger os til at arrangere jeres studietur, kan I forvente en gnidningsfri planlægning fra start til slut. Vi lytter til jeres ønsker og behov, og sammen skaber vi en rejse og et program, der kombinerer undervisning, kultur, og sjove aktiviteter. Vores mål er at sikre, at hver detalje er velplanlagt, så I som lærere kan fokusere på undervisningen og eleverne kan nyde en berigende oplevelse.

Hos AlfA Travel har vi siden 1997 arrangeret indholdsrige og faglige studieture og studierejser – specielt for uddannelsessektoren. Alle studierejser skræddersyes, og på den måde sikrer vi, at alle grupper får den studietur, som de ønsker sig. Vi arbejder hver dag ud fra vores motto som er; Gode rejseoplevelser er ikke noget, vi håber på. – Dem planlægger vi!

Overvejelser i planlægningen af studieturen

God planlægning er den nemmeste vej til en god og vellykket studietur. Jo mere afklaret og forberedt du møder dit rejsebureau, jo større er chancen for at skabe netop den tur, som du drømmer om for dine elever. Vi har samlet en række punkter, som det kan være en idé at tage med i overvejelserne.

  • Formål og læringsmål: Definér tydeligt, hvad I ønsker, at eleverne skal opnå gennem turen, og hvordan det understøtter undervisningen. Planlæg også gerne sociale aktiviteter, så gruppen også får det optimale social udbytte af turen
  • Destination og tema: Vælg en destination og et tema, der relaterer sig til undervisningen og vil engagere eleverne
  • Sikkerhed og trivsel: Prioritér sikkerhed og trivsel ved at have klare retningslinjer og en beredskabsplan
  • Klima og bæredygtighed: Træf bevidste valg og arranger en mere bæredygtig studietur
  • Budget og finansiering: Læg et realistisk budget og overvej om forskellige finansieringsmuligheder kan strække skolens budget lidt – undersøg fx fonde, sponsorater eller andre aktiviteter

Hvad koster en studietur?

Budgettet har ofte en afgørende rolle i forbindelse med studieture, idet turene ofte afvikles indenfor skolens regler og rammer. Hos AlfA har vi rejser i alle prisklasser. De billigste studierejser kan arrangere for under kr. 1.000,- pr. deltager, så de allerfleste skolegrupper kan være med! Afhængig af jeres budget er der dog uendelige muligheder for både destination og indhold af jeres studietur. Vi planlægger rejser til de meget populære og billige rejsemål som fx Berlin, Hamborg, Prag og Amsterdam, men også til destinationer til længere studieture, som kræver et større budget – eksempelvis New York, Grønland eller San Fransisco. Derudover kan vi sammensætte socialt og fagligt spændende programmer, alt efter hvad I ønsker at opleve undervejs på studieturen.

Studieture med AlfA Travel

Når du vælger AlfA Travel som arrangør af studieturen, så har vi styr på alt det praktiske, og I skal blot koncentrere jer om at nyde rejsen. Vi har specialiseret os i grupperejser og laver ikke andet. Vi arrangerer hvert år mere end 1.300 studieture for mere end 42.000 gæster. Fordelen ved at bestille studieturen (transport, indkvartering og evt. program) gennem et rejsebureau er blandt andet, at det er bureauets ansvar at hjælpe, hvis der skulle opstå evt. fejl og mangler undervejs. Med vores praktiske og overskuelige AlfA Gate har vi gjort det endnu nemmere at få overblik over al information omkring jeres rejse.

Vi har yderligere lavet en kort forældreguide, som kan hjælpe med at imødegå nogle af de spørgsmål der kan opstå, når forældre sender deres børn på studierejse.

AlfA Travel er naturligvis registreret i Rejsegarantifonden og vi er medlem af Danmarks Rejsebureauforening.

Vil du høre, hvordan vi kan hjælpe jer?

Hvis du skal planlægge en studietur og har brug for hjælp eller sparring, så er du altid velkommen til at kontakte os. udfra jeres ønsker og behov tager vi en snak om, hvad der passer bedst til jeres gruppes studietur. Ring til os på 70 22 88 70 eller skriv til [email protected].

Tæt samarbejde hele vejen

Vi står for det

Vores erfaring gør dit ansvar for grupperejsen meget lettere at bære. Vi hjælper med at skabe overblik over de praktiske ting, og hvis noget mod forventning skulle gå skævt på rejsen, så hjælper vi – døgnet rundt.

Vejen til store oplevelser

Din personlige rejserådgiver kender til alle de største oplevelser og de små gemte perler. Det giver dig adgang til uvurderlig viden og tips og genveje i planlægningen. På de fleste rejsemål, tilbyder vi et stort og bredt inspirationskatalog, med forslag til program på rejsen.

Konkurrencedygtige priser

Du finder vejledende priser på de fleste af vores rejsemål. Det er vores mål, at de er så realistiske som muligt og vi tilpasser dem løbende. Vi ved at prisen er vigtig, og at vi altid skal være konkurrencedygtige. Test os, og bestil et gratis og uforpligtende tilbud.

Overblik fra start til slut

Når du har bestilt en grupperejse, så får du adgang til AlfA Gate. Gaten er jeres personlige rejsemappe, hvor I samlet, på et sted, kan finde al praktisk information om og inspiration til rejsen.

Populære rejsemål til studieturen

Uanset om du skal rejse med en klasse fra gymnasiet, friskolen, folkeskolen  eller et hold fra højskolen eller efterskolen, så har vi helt sikkert rejsemål og en studierejse, som passer til jer! Vi arbejder med lokale agenter på de fleste rejsemål i Europa og arrangerer også rejser til USA og til Østen.

Vi arrangerer rejser til de rejsemål som er mest efterspurgte. Vores mest populære rejsemål er destinationer som fx Berlin, Barcelona, Rom, Amsterdam, Prag, Paris, Athen, Dublin og London. Vi er dog også hele tiden opmærksomme på at afsøge de rejsemål på studieturen, som er lidt anderledes. Det kunne fx være Bremen, Bilbao, Dresden, Andalusien eller Tolo i Grækenland og Torrevieja i Spanien. Uanset hvilken tur I planlægger, så hjælper vi jer meget gerne på vej. Du kan være helt sikker på, at vi kun påtager os at planlægge rejser, som vi ved vi kan håndtere tilfredsstillende. Vi arbejder hver dag ud fra vores motto: “Hos AlfA Travel er gode rejseoplevelser ikke noget vi håber på – dem planlægger vi!”

Booker I studieturen hos os, får du en fast kontaktperson, som fungerer som din sparringspartner, er let at komme i kontakt med gennem hele processen og følger dig i hele planlægningen og afviklingen af studieturen.

Find din studietur her

Populære studieture

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Erfaren og fast rejserådgiver

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)