Det kan ofte være sin sag at arrangere en studietur, da der er mange detaljer som skal falde på plads både før, under og efter rejsen. Hos AlfA Travel har vi specialiseret os i studieture for grupper inden for undervisningssektoren. Vi udarbejder et tilpasset tilbud til hver enkelt gruppe, så jeres ønsker og behov bliver indfriet, og vi arbejder dagligt ud fra vores motto: “Hos AlfA Travel er gode rejseoplevelser ikke noget vi håber på – dem planlægger vi!”

Booker I studieturen hos os, får du en fast kontaktperson som fungerer som din sparringspartner, er let at komme i kontakt med gennem hele processen og følger dig i hele planlægningen og afviklingen af studieturen.

Om Alfa Travel

Studietur til udlandet

Priserne på vores studieture starter fra kun kr. 698,- pr. person til eksempelvis Berlin. Afhængig af jeres budget er der dog uendelige muligheder for både destination og indhold af jeres studietur. Vi planlægger til de populære og billige destinationer som netop Berlin, Hamborg, Prag og Amsterdam, men også til destinationer til længere studieture, som kræver et større budget – eksempelvis New York, Beijing eller San Fransisco. Derudover kan vi sammensætte socialt og fagligt spændende programmer, alt efter hvad I ønsker at opleve undervejs på studieturen.

Studieture med AlfA Travel

Når du vælger AlfA Travel som arrangør af studieturen, så har vi styr på alt det praktiske, og I skal blot koncentrere jer om at nyde rejsen. Fordelen ved at bestille studieturen (transport, indkvartering og evt. program) gennem et rejsebureau er blandt andet, at det er bureauets ansvar at sikre afhjælpning, hvis der skulle opstå evt. fejl og mangler undervejs. Med vores praktiske og overskuelige AlfA Gate har vi gjort det endnu nemmere at få overblik over al information omkring jeres rejse.

AlfA Travel er naturligvis registreret i Rejsegarantifonden og vi er medlem af Danmarks Rejsebureauforening.

Vil du høre, hvordan vi kan hjælpe jer?

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan få en snak om jeres muligheder for en studietur. Ring på 8020 8870 eller skriv til info@alfatravel.dk.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)