Siden vores etablering i 1997 har AlfA Travels fokus været uforglemmelige studierejser, og i dag befinder vi os blandt de bedste og mest erfarne studierejse-arrangører i branchen. Hvert år arrangerer vi mere end 950 studierejser for stort set alle slags grupper – særligt studierejser for unge.

Om Alfa Travel

Studierejser for grupper - trygt, gennemført og uden overraskelser!

En studierejse er en vigtig del af en uddannelse, og planlægningen bør derfor være i de bedste hænder.

Vi ved, at en studierejse ikke bare er en studierejse! Formål og ønsker for indhold af studierejsen varierer meget for hver gruppe, og derfor er den løbende dialog om planlægningen meget vigtigt – vi sætter nemlig en ære i at sammensætte den HELT RETTE studierejse for alle vores grupper!

Hos os er du ikke bare et “ordrenummer”. Vi kender dig og din gruppe, idet du altid har den samme kontaktperson fra tilbud til hjemkomst. Vi lægger stor vægt på, at vores rejsekonsulenter er lette at komme i kontakt med, at mails besvares hurtigst muligt og at de indgåede aftaler overholdes.

Skal vi planlægge jeres studierejse?

Vi vil meget gerne sammensætte et tilbud på en studierejse, baseret på jeres ønsker og budget. Tilbuddet er uforpligtende, og kan give jer et overblik over jeres muligheder.

Kontakt os på 8020 8870, info@alfatravel.dk eller bestil et gratis tilbud nedenfor. Vi glæder os til at hjælpe JER!

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)